Maantiekuljetukset

Ovelta ovelle koko Eurooppaan

X-WK Logistics on täyden palvelun huolintatalo ja tarjoaa kattavan kuljetusverkoston yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Kuljetamme täydet kuormat, osakuormat ja kappaletavaraerät joustavasti. Huolehdimme lähetysten noudot ja jakelut sekä tarvittaessa niihin liittyvät tullimuodollisuudet.

X-WK Logistics toimii Suomessa tiekuljetussopimuslain määräysten mukaisesti ja ulkomailla vastuumme määräytyy CMR-konvention mukaisesti. Lisäksi sovellamme kaikkiin toimeksiantoihimme Pohjoismaisen Speditööriliiton voimassa olevia sääntöjä.

Merikuljetukset

Satamasta satamaan

X-WK Logistics tarjoaa osaamistaan merikuljetuksissa ympäri maailman.

Olipa kyseessä säännölliset kuljetukset tai projektikuljetukset olemme yhteistyössä ensiluokkaisten ja hyvämaineisten varustamoiden kanssa. Järjestämme asiakkaillemme merikappaletavaran (LCL) ja täysien konttien (FCL) kuljetukset sekä viennissä että tuonnissa.

X-WK Logisticsin oma terminaali vilkkaassa Turun satamassa nopeuttaa tavaroiden käsittelyä sekä varastointia ja jakelua.

 

Lentorahti

Nopein reitti perille

Lento-osastomme tarjoaa nopeat yhteydet ympäri maailman laajan yhteistyöverkostomme kanssa. Kauttamme järjestyvät lentorahdit myös erikoiskuljetuksille.

X-WK Logistics toimii lentorahtikuljetuksissa IATA:n ja Pohjoismaisen Speditööriliiton voimassaolevien sääntöjen ja määräysten mukaisesti.

 

Projektikuljetukset

Asiakkaan tarpeen mukaan

Hoidamme myös projekti- ja erikoiskuljetukset maailmanlaajuisesti. Toimimme maalla, merellä ja ilmassa sekä edellämainitut kuljetusmuodot yhdistäen.

Projektikuljetuksen laajuudesta riippuen järjestämme: 
•  etu- ja jatkokuljetukset
•  alusten rahtaukset 
•  nostosuunnitelmien laatimiset 
•  kuljetuspakkausten järjestämisen laivausmerkkeineen
•  välivarastoinnit

Lisäksi huolehdimme kuljetusmuotoihin liittyvät tulliselvitykset sekä tarvittavien rahtikirjojen ja laivausasiakirjojen laadinnat.

« Etusivulle